Понеділок, 16.06.2025, 19:54
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
|
|
Календар новин |
---|
« Травень 2015 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Нд |
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
|
У Криму  збирають урожай морських делікатесів, тепер тут вирощують своїх власних устриць. У місцевих рестораторів вони вже нарозхват: чорноморських молюсків цінують не тільки за доступну ціну, їх головна перевага перед європейськими конкурентами — свіжість і унікальний смак. Кримських устриць ще в 19-му столітті навіть в Париж поставляли.
З тих пір як діє ембарго на імпортні устриці, за чорноморськими молюсками шикуються черги. Замовлення надходять зі всієї великої Росії. Однак поки маленький город в 5 гектарів здатний забезпечити делікатесом тільки Кримський півострів. Для повноцінного імпортозаміщення потрібна плантація в 20 гектарів. Вже в цьому році планується розш
...
Читати далі »
|
|
|