Середа, 01.05.2024, 17:48
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Меню сайту
Категорії розділу
Політика [1]
Новини Росії [33]
Армія і Флот [2]
Наука і техніка [59]
Грандіозні події [4]
Думки експертів [7]
Статистика Росії [26]
Будівництво в Росії [17]
Нові виробництва Росії [61]
Фінансові новини, торгівля [20]
Агропромисловий комплекс [26]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Головна

Стало відомо, як конкретно позначиться на економіці Росії запуск головного стратегічного об'єкта — майбутнього Кримського мосту.

Виходять різні припущення серед експертного співтовариства з приводу стратегічної значущості головного на даному етапі будівельного об'єкта Росії – Керченського мосту. Різні аналітики висловлюють свої припущення з приводу того, чи будівництво, завдяки випереджаючим показниками, які демонструють регулярно робітники, бути закінчена раніше строку. Також обговорюється питання про економічну значимість майбутньої переправи через Керченську протоку.

Напередодні стало відомо, що запуск майбутнього Кримськ ... Читати далі »
Категорія: Думки експертів | Переглядів: 10228 | Дата: 10.12.2016 | Коментарів (0)

Улюбленою темою ліберальної прошарку населення Росії є застій російського виробництва та відсутність перспектив його розвитку. Передбачаючи незадоволені крики, хочу відразу сказати: воно у нас на належному рівні. І Росія сьогодні кожен день нам це доводить.

Прогрес не стоїть на місці. Для особливо ледачих вже давно придумали сайти, де можна відстежувати новини з виробництв. А багато заводи влаштовують дні відкритих дверей та екскурсії для всіх бажаючих ознайомитися з їх діяльністю.

Промисловість Росії складається з різних конкурентоспроможних галузей: нафтова і газова видобуток, виробництво озброєння і військової техніки, целюлозно-паперова промисловість, транс ... Читати далі »
Категорія: Думки експертів | Переглядів: 10237 | Дата: 02.12.2016 | Коментарів (0)

Економіст прокоментував масштабне збільшення скупки золота.

Згідно з обговорюваним статистичними даними, Народний банк Китаю за вересень збільшив свої золоті резерви на п'ять тонн. Це висунуло країну на шосте місце за накопиченим обсягами дорогоцінного металу. Зазначається, що обсяги покупок золота Китаєм поступаються лише російським.

На тлі загального збільшення золотих запасів у Росії та Китаї, повідомляють про посилення зв'язків між ринками країн, а також про можливий вплив такого стану речей безпосередньо на курс долара. Перспективу такої ймовірності прокоментував професор кафедри міжнародних фінансів МДІМВ, доктор економічних наук, ... Читати далі »
Категорія: Думки експертів | Переглядів: 10228 | Дата: 25.11.2016 | Коментарів (0)

Експерти коментують тенденцію РФ по активному нарощуванню обсягів золота.

За недавнім прогнозами World Gold Council, центральні банки всього світу активно збираються нарощувати свої золоті резерви в найближчі три роки. Відзначається, що найактивнішим серед покупців дорогоцінного металу став Банк Росії, а також Китай. Причини поточного положення в ситуації з золотом експертами називаються різні. В тому числі однією з причин була названа нестабільна ситуація в Америці, пов'язана з непередбачуваним результатом виборів, в результаті чого попит на «тиху гавань», золото, значно виріс.

Якщо згадати, які показники демонструвала Росія зі ... Читати далі »
Категорія: Думки експертів | Переглядів: 10269 | Дата: 15.11.2016 | Коментарів (0)

Росія піднялася на 11 позицій у світовому рейтингу Doing Business Світового банку і Міжнародної фінансової корпорації, зайнявши 40-е місце. Про це свідчать дані опублікованого у вівторок доповіді міжнародних організацій.

У цьому році країна опинилася в рейтингу по створенню найбільш сприятливих умов для ведення бізнесу між Болгарією та Угорщиною і випередила такі держави, як Бельгія, Італія, Греція і Люксембург. Фахівці Всесвітнього банку відзначили прогрес Росії, передусім, у сфері реєстрації підприємств та у виконанні контрактів.

Очолила список Нова Зеландія, змістивши на другу позицію Сінгапур, який займав верхній рядок рейтингу протягом десяти років. У топ- ... Читати далі »
Категорія: Думки експертів | Переглядів: 10229 | Дата: 26.10.2016 | Коментарів (0)

Він дуже мужній і сильний, занадто впевнений у собі. Росія кричить йому про своє обожнювання, а ми, на жаль, цьому нічого протиставити не можемо...

Ніхто так не нервує Захід, як Путін — людина, в якому збереглася нестерпна мужність для нашого зажравшегося суспільства, яке віддає собі звіт в тому, що воно ВЖЕ не представляє інтереси всіх і вся. Глава держави — атлет, майстер бойових мистецтв, стрільби та полювання, а нашій громаді за смаком ідіоти-бігуни, гольфісти, ездуны на мото-лижах, і їм не до вподоби люди, типу Путіна.

Глава Росії — патріот, який мислить історично, стратегічно, як наступник царів і СРСР — такий їх просто дратує. Лід ... Читати далі »
Категорія: Думки експертів | Переглядів: 10242 | Дата: 15.10.2016 | Коментарів (0)

Росія повертає собі лідируючі позиції в експорті зерна на світові ринки, пише Bloomberg.

В країні спостерігається «фермерський ренесанс», і на передовій сільськогосподарського буму знаходиться пшениця, зазначає агентство. За останні кілька років фермеру з Краснодарського краю Андрію Бурдіну вдалося майже втричі збільшити обсяги врожаю і розширити розміри своєї ферми. Підскочили від продажу зерна прибутку він інвестує в розвиток бізнесу: до весни фермер планує обзавестися новим самохідним обприскувач John Deere вартістю близько 20 мільйонів рублів.

«Раніше люди жили одним днем. Зараз ми вже замислюємося про майбутнє», — сказав ферме ... Читати далі »
Категорія: Думки експертів | Переглядів: 10229 | Дата: 10.10.2016 | Коментарів (0)